MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Primers
Escalivada de Ribera (pebrots escalivats amb tomàquet i anxoves)
Escalibada de Ribera (pimientos asados con tomate y anchoas)
Salade de poivrons et tomates grillés aux anchois
Grilled pepper and tomato with anchovies
***
Segons
Parrillada de carn amb salsa pebrada
Parrillada de carne con salsa pimentada
Viandes grillés à la sauce poivrade
Mixed grill with poivrade sauce
***
Postres
Recuit amb confitura de tomata
Requesón con confitura de tomate
Ricotta catalane à la confiture de tomate
Catalan cottage cheese with tomato preserve
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 29€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|