MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Les nostres tapetes
Nuestras tapitas
Nôtres tapas
Our etarters
***
Coca de pebrots escalivats amb anxoves i tomata
Coca de pimientos asados con anchoas y tomate
Coca au piment,anchois et tomate
Coca (catalan flat bread) with pepper, anchovies and tomato
***
Bacalla amb panses i piñons
Bacalao con pasas y piñones
Morue aux raisins et pignons
Salted cod fish with raisins and pinions
***
Conill en escabetx
Conejo en escabeche
Lapin à l´escabèche
Marinated rabbit
***
I de postre - Menjar blanc
Y de postre – Comida blanca
Dessert - Blanc Manger
Dessert - Almond blancmange
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 35€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|