Inici  |  Contacta´ns  |  Enllaços Cerca avançada  |  MITIC Experience
CCH

 

  Menú: L'Amèrica de Colom

El projecte
Presentació
Una revolució del gust
Dossier La Vanguardia
Premsa, ràdio i TV
Els patrocinadors
Establiments adherits
Cartells publicitaris
La presentació
Acte del 5 de juny
 
Tornar al menú principal

Celler Castell de Perelada
D.O Empordà
- Patrocinador -


cch
 

Envia a un amicEnvia a un amic

Mas Roig

» Restaurant

Adreça i reserves:




MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”

Les nostres tapetes
Nuestras tapitas
Nôtres tapas
Our etarters

***

Coca de pebrots escalivats amb anxoves i tomata
Coca de pimientos asados con anchoas y tomate
Coca au piment,anchois et tomate
Coca (catalan flat bread) with pepper, anchovies and tomato

***

Bacalla amb panses i piñons
Bacalao con pasas y piñones
Morue aux raisins et pignons
Salted cod fish with raisins and pinions

***

Conill en escabetx
Conejo en escabeche
Lapin à l´escabèche
Marinated rabbit

***

I de postre - Menjar blanc
Y de postre – Comida blanca
Dessert - Blanc Manger
Dessert - Almond blancmange

***

Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)

Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee

***



Preu / Precio / Prix / Price : 35€ (iva inclos)

***




Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega


 

 
 
Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana
"Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.





Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:






Actualitat
Els paisatges del mediterrani!"





Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"





L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa