MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Entrants
Pinya amb pernil / Piña con jamon / Ananas au jambon / Pineapple and Ham
o
Pebrot escalivat amb tomata i anxoves / Pimiento asado con tomate i anchoas / Salade de poivrons et tomates grillés aux anchois / Grilled peper and tomato with anchovies
***
Primer
Arròs de Pals a la cassola / Arroz de Pals a la cazuela / Riz “a la cassola” / Casserole rice
***
Postres
Compota de poma amb gelat de vainilla / Compota de manzana con helado de vainilla / Compote de pomme à la crème glacée de vanille / Apple compote with vanilla ice cream
o
Copa de xocolata i cafè / Copa de chocolate i café / Coupe glacée de café et chocolat / Chocolate and coffee ice cream
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 26€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|