MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Primer
Torrada amb fons de tomata natural, pebrot escalivat i bacallà esqueixat
Tostada con fondo de tomate natural, pimiento asado i bacalao
Pain grillé aux tomates nature, poivrons grillés et mourue
Grilled bread with natural tomato, peper and salted cod
***
Segon
Picantó de pollastre a la brasa amb salsa pebrada
Picantón de pollo a la brasa con salsa pimentada
Poulet jeune au grill à la sauce poivrade
Charcoal small chicken wituh poivrade sauce
***
Postres
Cubano de cacau i nata banyat amb xocolata
Cubano de cacao y nata bañada con chocolate
Biscuit de cacao et crème au chocolat
Cocoa and cream biscuit with chocolate
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 27€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|