MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Per refrescar
Tastet “d'ajo blanco” amb raims
Degustación de “ajo blanco” con uvas
Soupe froide à l´amande
Chilled almond soup
***
Primer
Amanida de patata i bacallà amb cilantre
Ensalada de patata i bacalao con cilantro
Salade de pomme de terre, morue et coriandre
Potatoes, salted cod and coriander salad
***
Segon
Arrós de Pals a la cassola
Arroz de Pals a la cazuela
Riz “a la cassola”
Casserole rice
***
Postres
Biscuit de vainilla amb cacahuets i xocolata
Biscuit de vainilla con cacahuetes y chocolate
Crème glacée à la vanille et cacauhètes au chocolat
Vanilla ice cream with peanuts and chocolate
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 25€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|