MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Primers
Pebrots escalivats amb tomàquet i anxoves / Pimientos asados con tomate y anchoas / Poivrons au grill à la tomate et anchois / Roasted peppers with tomato and anchovies
O
Espinacs amb formatge / Espinacas al queso / Épinards au fromage / Spinach with cheese
***
Segons
Conill amb escabetx / Conejo en escabeche / Lapin à l´escabèche / Marinated rabbit
O
Bacalla amb panses i pinyons / Bacalao con pasas y piñones / Morue aux raisins et pignons / Salted cod with raisins and pinions
***
Postres
Figues a la francesa / Higos a la francesa / Figues à la française / French style figs
O
Prèssecs farcits amb trufa / Melocotones rellenos de trufa / Pêche à la truffe / Peach stuffed with truffel chocolate
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 26€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|