MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Primer
Escalivada amb anxoves i coca de Palau torrada amb tomàquet
Escalibada con anchoas i coca de Palau tostada con tomate
Salade de légumes grillées aux anchois, coca grillée à la tomate
Grilled vegetables salad with anchovies, toasted coca (catalan flat bread) and tomato
***
Segon
Arrós amb conill, sípia i costella de porc
Arroz con conejo,sépia i costilla de cerdo
Riz au lapin, seiche et côtelette de porc
Rabbit, cuttelfish and porc chops rice
***
Postres
Postres de la carta
Postres de la carta
Dessert au choix
Dessert to choice
***
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 20€ (iva inclos)
***
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|