MENÚ “L’AMÈRICA DE COLOM”
Aperitiu de Benvinguda (suc de tomata / rom / bitxo) / Aperitivo de bienvenida (zumo de tomate / ron / guindilla) / Apéritif de bienvenue / Welcome aperitif
Torradeta amb crema de tubercles a l´all / Tostadita con crema de tuberculos al ajo / Biscotte à la crème de tubercles et ail / Biscotte with tubercle cream and garlic
Sopa freda de pobre (Ajoblanco) / Sopa fría de pobre / Soupe froide à l´amande / Almond cold soup
***
El pecat del rei: Rodó de xai al forn amb crema d´alberginies i ceba / El pecado del rey: Redondo de cordero al horno con crema de berengenas y cebolla / Le péché du Roi: mouton au four à la crème d’ aubergine et oignon / The sin of the King: roasted lamb with aubergine and onion cream
***
Crep amb crema de iogurt i confitura de mora / Crep con crema de yogurt y confitura de mora / Crêpe à la crème de yaourt et confiture de mûre / Pancake with yoghourt cream and blackberry jelly
***
Ipocrass (vi macerat amb espècies) / PIMENT-Hypocras-Hypocras
Cafè i licor dolç d´avellana / Café y licor dulce de avellana / Caffé et liqueur de noisette / Coffee and hazelnut liquor
Celler Castell de Perelada D.O Empordà
(Vi / Vino / Vin / Wine)
Aigua, pa i cafè
Agua, pan y café
Eaux mínérales, pain et café
Mineral water, bread and coffee
***
Preu / Precio / Prix / Price : 18€ (iva inclos)
***
Els dissabtes a la nit el sopar estarà amenitzat amb música medieval
Sábados noche, ambientación con música medieval durante la cena
Musique mediévale au dîner du samedi soir
Medieval music while dining in saturday nights
Per reserves :empordanet@telefonica.net / Tel. 972 668097
Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega
|