Inici  |  Contacta´ns  |  Enllaços Cerca avançada  |  MITIC Experience
CCH

 

  Menú: L'Amèrica de Colom

El projecte
Presentació
Una revolució del gust
Dossier La Vanguardia
Premsa, ràdio i TV
Els patrocinadors
Establiments adherits
Cartells publicitaris
La presentació
Acte del 5 de juny
 
Tornar al menú principal

Celler Castell de Perelada
D.O Empordà
- Patrocinador -


cch
 

Envia a un amicEnvia a un amic

Pastisseria Manel Nadal

» Pastissos

Adreça i reserves:

  • Adreça: C. Enginyer Algarra, 43 - 17256 Pals (Baix Empordà)
  • Telèfon: 972-636-718
  • Web:



DOLÇOS I PASTISSOS

Mousse de les Antilles / Mousse de las Antillas / Mousse des Antilles / Antillas Chocolate’s mousse

***

Eriços del Quermany / Erizos del Quermany / Érissons du Quermany / Quermany’s hedgehogs

***

Llarg de xocolata i taronja / Largo de chocolate y naranja / Long au chocolat et à l’orange / Xocolate’s and Orange long
o
Llarg de xocolata i nous d’Amèrica / Largo de chocolate y nueces de América / Long au chocolat et noix d’Amérique / chocolate‘s and nuts long

***

Cruixent amb gerds i "pius” de crema / Crujiente de frambuesas y crema / Croquant de framboises et crème / Rasperry’s and cream crunchy

***




ESPECIALITATS DE LA CASA

El Palenc

Sacher de Pals

***


Traducció: Jaume Fàbrega
Més informació: vol I i IX de La cuina catalana, Jaume Fàbrega


 

 
 
Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana
"Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.





Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:






Actualitat
Els paisatges del mediterrani!"





Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"





L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa