Inici  |  Contacta´ns  |  Enllaços Cerca avançada  |  MITIC Experience
CCH

 

  Projecte Homenatge

La preparació de l'acte
Introducció
Programa
Adhesions i patrocinadors
Actuacions paral·leles
Rutes guiades
Botiga "L'almirall
1er Concurs infantil
L'exposició
Acte per Sant Joan
La flama del Canigó
L'auca d'en Colom
El resultat
Crònica
Premsa, ràdio i TV
Conferències
Fotografies (I)
Fotografies (II)
Vídeos
Protagonistes
Altres edicions
2008 - 1a edició
2010 - 3a edició
 
Tornar al menú principal
cch
 

Envia a un amicEnvia a un amic

Rutes guiades

» Per conèixer la relació entre l'almirall Colom i la vila de Pals

  Si vols conèixer la relació entre l'almirall Colom i la vila de Pals, vine a compartir amb nosaltres aquesta ruta guiada pels carrers de la vila. En aquesta passejada per aquests carrers farcits d'èpica i història, descobriras molts dels personatges localitzats a Pals en aquells moments i que en canvi, formen part de la historiografia oficial deslocalitzats a altres llocs.

Visites guiades a peu
Casc antic de Pals (Baix Empordà)

Cristòfor Colom i la vila de Pals:
La història mai explicada de la descoberta d'Amèrica

Oferta especial per a socis del Club TR3SC
Ruta recomanada pel DIARI DE GIRONA
Entrevista a Eva Sans a EL PERIÓDICO al voltant de la ruta
Article a EL MATI DIGITAL
Reportatge televisiu de TV COSTA BRAVA
Notícia-entrevista de CATALUNYA RÀDIO

  "A finals del segle XV, els germans Colom de Barcelona fan costat a les institucions catalanes en la guerra civil que enfronta a aquestes amb el rei Joan II. Anys després, la història ocultarà la gesta catalana de la descoberta d’Amèrica. Vine a conèixer al més gran dels almiralls catalans i als personatges de la gesta més gran de la humanitat."
  
  Amb l’objectiu de donar a conèixer la veritat històrica sobre el descobriment d’America i la participació real dels catalans, així com la relació i vinculació de la vila empordanesa de Pals en el tema, el Cercle Català d’Història està duent a terme des d’aquest estiu, la ruta “Cristòfor Colom i la vila de Pals: La Història mai Explicada de la Descoberta d’Amèrica”. Amb tot això i degut a l’expectació i l’interès que la mateixa ha despertat, hem decidit prolongar aquesta ruta guiada durant la tardor vinent.
  La ruta Colom, és una ruta promoguda, dissenyada i realitzada integrament pel Cercle Català d’Història. És una ruta que pretén explicar a traves de punts importants de la vila de Pals, la relació i vinculació de l’almirall amb aquesta vila així com elements claus i bàsics per entendre perquè, el projecte de la descoberta d’Amèrica fou totalment català.
  El contingut de la ruta es fonamenta en les investigacions dels darrers anys de diversos investigadors així com en les noves i constants aportacions per part del Cercle Català d’Història, que fan que cada dia aquesta història pugui arribar a més gent.
  El Cercle Català d’Història, ofereix la possibilitat de realitzar aquesta ruta, en grups organitzats i amb la possibilitat opcional, de fer-ho amb un pack que inclou “ruta + dinar” en un restaurant de la vila, per degustar un bon àpat i gaudir d’unes vistes inmillorables de l’entorn de l’antiga Vila Reial de Pals.
  
  "Vine a conèixer una mica més l’oblidada guerra civil catalana de finals del segle XV; els personatges que hi lluitaren i els seus motius; els germans Colom, els capitans Ianes Pinçon, els personatges de Joan de Coloma, Lluís de Santangel, Joan Pere i molts d’altres que et mostraran la realitat d’una història que va fer gran aquest país i als qui larealitzaren."
  

RESERVEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE!!!

  

 

 
 
Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana
"Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.

Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:


Actualitat
Els paisatges del mediterrani!"

Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"

L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa