Inici  |  Contacta´ns  |  Mapa del web  |  Enllaços Merxandatge  |  Hemeroteca  |  Cerca avançada
CCH

 

  El CCH

Quí som?
Principals col·laboradors
Principals activitats
Les conferències
Cafè-tertúlia Bcn
Cafè-tertúlia Palamós
Les rutes guiades
Productes i serveis
Fes-te'n soci

  Àrees de recerca

La marina catalana
El domini de la Mediterrània
Els grans descobriments
Cartografia amagada
Temps de guerra i repressió
1462 - Guerra civil catalana
1640 - Guerra de separació
1714 - Guerra de successió
1808 - Guerra del francès
1936 - Guerra civil espanyola
Imaginari català
Imaginari gràfic
Llegendari
Evocacions
Recreacions
Poetes catalans
Els segles d'or
Literatura amagada
Pensament català

  Grans projectes

Homenatge a Colom
i a la marina catalana

2008
2009
2010
2016
Cicle de conferències
sobre la marina catalana

2009
2010
Campanya gastronòmica
Menú: l'Amèrica de Colom

2010
54 Congrés Internacional d'Americanistes
2012
Cicle de conferències
actes Tricentennari BCN

2014
Cicle de conferències
actes Tricentennari Palamós

2014

  Documentació

Cal saber
La biblioteca
Historiografia
Narrativa històrica
Activitats

  Veu pròpia

Editorial
L'entrevista
La crítica

  Multimèdia

Àudio - Vídeo - Powerpoint
Youtube - Facebook
cch
 

Envia a un amicEnvia a un amic

El Cercle Català d'Història anúncia la seva participació en el 54 Congrés Internacional Americanista

» Nota de premsa

Veure en format PDF


CATALUNYA PARTICIPA EN EL CONGRÉS INTERNACIONAL AMERICANISTA A VIENA (AUSTRIA) PER DENUNCIAR LA OCULTACIÓ PER PART DE LA CORONA DE CASTELLA DEL PAPER CABDAL DE LA NACIÓ CATALANA I LA CORONA D'ARAGÓ EN ELS FETS DE LA DESCOBERTA D'AMÈRICA

  El Cercle Català d'Història, participa al “54 Congreso Internacional de Americanistas: Construyendo Diálogos en las Américas” que se celebrarà a Viena ( Austria) del 15 al 20 de juliol per donar a conèixer a l'àmbit internacional l'obscurantisme que hi ha hagut sempre al voltant de la Descoberta d'Amèrica per part d'Espanya i els motius reals que l'han motivat. El simposi que presenta el Cercle Català d'Història mostrarà la manipulació que ha anat realitzant la corona de Castella al llarg dels segles així com la falsificació documental i la desaparició de les fonts escrites americanistes dels catalans, aragonesos, mallorquins, valencians... tots ells de nació catalana i en definitiva de la Corona d'Aragó amb l'objectiu de fer-la desaparèixer literalment del mapa, i mostrarà com, en realitat Catalunya i la Corona d'Aragó van ser els protagonistes principals i els promotors que van dur a terme una de les empreses més transcendentals per a la humanitat en un dels episodis en canvi més desconeguts del món.

  El simposi porta per títol: “El papel principal de Cataluña y la Corona de Aragón en el Descubrimiento de América: aportaciones inéditas”

  Hi participaràn el Sr. Jaume Fàbrega, enogastrònom, professor de l'Escola de Turisme i direcció d'Hoteleria de la UAB i membre del CCH amb “América y la revolución alimentaria del viejo mundo: De la colonización a la globalización” per explicar la relació i la influència dels aliments que arriben a una i altra banda del continent , i els també membres del Cercle Català d'Història: Sr. Joaquim Ullan amb “La manipulación documental sobre los hechos del descubrimiento de América: la exclusión de la Corona catalano-aragonesa” on entre evidències de falsificacions també es demostrarà la falsa exclusió de la corona d'Aragó i dels catalans en el comerç de les Indies. La cap de recerca Sra. Eva Sans presentarà “Fernando el católico, rey de Aragón,conde de Barcelona y señor de las indias: el protagonismo de las instituciones catalanas en el descubrimiento de América” per donar a conèixer el paper jurídic català de l'empresa de Descoberta i com l'únic i veritable promotor fou Ferran el Catòlic, rei d'Aragó i comte de Barcelona.També aportarà informacions inèdites sobre l'or i la plata americanes.

  Amb la participació del Cercle Català d'Història en un fòrum de debat internacional americanista com aquest, s'espera que la història oficial americanista sobre la Descoberta d'Amèrica,sustentada en greus errors, falsedats i manipulacions documentals obri un nou camí de recerca i revisió del que hi ha establert en el stablishment acadèmic que incorpori i actualitzi totes les novetats científiques i documentals que siguin necessàries a una història oficial sorprenentment immovilista d' un dels episodis més trascendentals i universals de la nostra història comuna entre el vell i el nou Món com fou la Descoberta d'Amèrica.Redacció del CCH

 

 
 
Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:Translation in real time
TRADUKKA
Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"

L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa

L'enigma Colom
"L'enigma Colom" de Maria Carme Roca
(e-Botiga)

Productes MÍTIC

Merxandatge
MÍTIC Serveis Culturals

Granja Cristall - Palamós
Granja CRISTALL
El nou espai del Cercle Català d'Història a Palamós